Hlavně žádné praktické záležitosti, pokud si to dotyčná vyloženě nepřeje. Dárek by měl být splněný sen. Touha, kterou se zdráháme sami realizovat, ale pak někdo vyslyší naše přání a objekt vášně se ocitne v našich rukách.

Váza od české značky Rückl

Váza Rei klade důraz na nepravidelnost – organický ruční brus ztělesňuje nekonvenční přístup k ženské módě. Kolekce HERO•INE obsahuje sedm váz s unikátním brusem, v několika barevných provedeních, které reagují na rozdílné potřeby květinových vazeb

Cena: od 33 346 korun








Střevíčky od Jimmyho Choo

Střevíčky pro princeznu na začátek společenské sezóny. Jimmy Choo ví, jak přimět dospělé cítit se jako pohádková postava. Zlaté ornamenty, zábavný podpatek, tenoučké pásky. Nejpohodlnější obutí to nebude, ale kdo by myslel na komfort, když může mít alespoň několik desítek minut (pod stolem se třeba tajně zujete) na nohou tento skvost.

Cena: 58 100 korun

Exuviance Age Reverse + Rebuild 5 Cream

Dopřejte pleti každodenní dotek luxusu. Omlazující hydratační krém pro zpevnění pleti obsahuje vitamin E, látku Glukonolakton, glycerin, bambucké máslo, extrakt z pivoňky, ale i revoluční aminokyselinu Aminofil a unikátní mikro peptid MicroDiPeptid 229.

Cena: 1989 korun (50g)






Medový olej na vlasy od Gisou, prodává Sephora

Negin Mirsalehi najdete v evropském výběru Forbesu 30 pod 30 z roku 2018. Svou značku, která vyrábí vlasovou a další kosmetiku s výtažky z medu, založila ještě o tři roky dřív. Loni překonala objem prodejů v hodnotě tří milionů dolarů. Tajemství úspěchu? Sama Mirsalehi, která je holandsko-íránského původu, funguje jako skvělá reklama pro svých 4,5 milionu sledujících.

Cena: 570 korun

IPL epilátor Braun Silk-Expert Pro 5

IPL epilátor Braun Silk-Expert Pro 5 pro hladkou pokožku od hlavy až k patě až na 1 rok.* Pracuje ultra rychle a pro vaši bezpečnost sám automaticky nastaví intenzitu podle odstínu pokožky a chloupků.

*Při dodržení režimu. Individuální výsledky se mohou lišit.

Cena: 12 990 korun






Prsten od Cleopatra’s Bling, prodává Wildmoon

Šperk symbolizuje ochranu a sílu, kterou teď všichni potřebujeme. Motiv Gorgony vychází z antické mytologie, kdy byl považován za ochranitelský. Je známý díky bohyni Athéně, která jej sama nosila.

Cena: 2990 korun

Luxus pro dlouhé zimní večery

Luxusní vzhled, diskrétnost, nejlepší parametry. To vše nabízí tlaková pomůcka Adore Diamond v unikátním designu broušeného diamantu, který na první pohled připomíná flakon s parfémem. Luxusní design nadchne i náročné dámy, proto je pomůcka vhodným dárkem pod stromeček a ideálním společníkem pro dlouhé zimní večery.

Cena: 999 korun






Šaty od Chrisphera Esbera, prodává Net-a-Porter

Saténovo-hedvábné maxišaty od návrháře, který v poslední době nabírá na popularitě, využije obdarovaná na Silvestra i během zimních večírků. Zajímavé detaily jsou průstřihy i objemnější rukávy.

Cena: 21 535 korun

Souprava z kašmíru Ultrasoft

Prvotřídní kašmír Ultrasoft ve sportovní verzi modelu určeného pro volný čas a odpočinek. Měkké linie a pohodlný střih této mikiny s kapucí se snoubí s rafinovanou ležérností, která dává vyniknout ikonickým materiálům, na něž si značka tolik potrpí.

Cena: 7 999 korun






Kabelka od PBG Studio

Variabilní kabelka, kterou noste v ruce nebo přes rameno. České výroby, světového vzhledu a  pečlivého zpracování.

Cena: 7990 korun

Darujte zážitek v Luhačovicích!

Pokud přemýšlíte o originálním dárku pro své blízké, doporučujeme Vám dárkové poukazy z Wellness & spa hotelu Augustiniánský dům ****S. Při uplatnění voucheru u wellness pobytu v lednu-březnu získáte jako dárek láhev Prosecca.






Svícen Hände hoch od Jakuba Berdycha Karpelise, prodává DOX

Designér, který je také spoluzakladatelem studia Qubus, svícen koncipoval tak, abyste počtem umístěných svíček poslali svému okolí vzkaz.

Cena: 35 tisíc korun

Pončo od Gunia Project

Ukrajinská značka vešla do celosvětové obliby díky své keramice s tradičními ukrajinskými motivy a nyní přichází i s kolekcí oblečení. Ta se nese ve stejném duchu jako nádobí: s odkazem na národní folklór, ale v současném stylu.

Cena: 9705 korun

Náhrdelník od Viky Mayzel

Kolekce Momentum od izraelské návrhářky žijící v Praze, která získala několik nominací do širšího výběru Czech Grand Design, odkazuje ke střídání životních fází. Ty ztělesňují pruhy a proužky. Z kolekce šperků si můžete odnést nejen jejich design, ale také vnitřní poselství. 

Cena: 2900 korun

Set kosmetiky od Westman Atelier

Jedna z nejžádanějších vizážistek Hollywoodu, která si také založila svou značku, představuje dárkový set s miniaturami svých nejžádanějších produktů: rozjasňovače, tvářenky a lesku na rty.

Cena: 4250 korun