Nehledejte dál, veškeré dobroty, které tyto Velikonoce potřebujete upéct, uvařit, umíchat a jinak vykouzlit, najdete v tomto článku. Vybrala jsem pro vás 22 našich oblíbených a poctivě ověřených receptů na ten nejlepší mazanec, vajíčkovou pomazánku, nádivku či jehněčí, abyste letošní Velikonoce oslavili bez stresu a přitom gurmánsky.

Eggcelentní předkrmy

Základní surovina každých Velikonoc je jasná: vajíčka! Naložte je, naplňte nebo upečte jako nádivku. Využijete přitom i spoustu jarních bylinek, klíčků či jedlých květů.

Zhýralé hlavní chody

Kuřecí, jehněčí a hromada jarního býlí. Dopřejte si na oslavu jara jemné maso a zdravý jedlý plevel ve svěžích kombinacích.

Roztomilé dezerty

Když je koláč z mrkve, je vlastně zdravý, že? Napečte sobě, dětem či koledníkům roztomilé velikonoční sladkosti, tradiční mazance i jidáše, většina zmizí dřív, než si stihnete dojít pro druhý kousek!