Pokochejte se úchvatnými hotelovými výhledy, které zcela mění definici luxusního cestování. Od majestátních Dolomit až po červené skály Sedony skýtají tyto resorty ohromující výhledy na jedinečnou krajinu.

Na prvním dojmu zkrátka záleží. Svět je prosetý hotely, které nabízejí víc než jen místo k odpočinku a poskytují výhled na nejúchvatnější scenérie naší planety. Ať už se jedná o úžasné starobylé panorama Florencie, nebo zvlněné vinice Oregonu, každé z těchto míst zachycuje skutečně nezapomenutelný obraz svého okolí.

Pendry Chicago, Chicago, Illinois

Nepotřebujete venkovské prostředí, abyste se mohli pyšnit nádhernou scenérií. Hotel Pendry Chicago je skvostná dominanta ve stylu Art Deco s krásným výhledem na některé z nejlepších architektonických památek Chicaga, která nabízí 364 nově zrekonstruovaných pokojů a apartmánů.

Dvě apartmá Pendra Suites se pyšní velkolepým panoramatickým výhledem na město a řeku Chicago River.

Sky Rock Sedona, Sedona, Arizona

Sedona, kterou si oblíbili lidé hledající duchovní propojení s přírodou, je proslulá také svými zářivě rudými skalami. Pro pobyt v Sedoně je zásadní zvolit ubytování, které hostům umožní kochat se těmito ikonickými výhledy.

Elegantní butikový hotel, který je ideálním průsečíkem mezi zemí a nebem, nabízí velkolepé a jedinečné výhledy na slavné vrcholy, jako je Snoopy Rock, Thunder Mountain a Coffee Pot Rock.

Prince Waikiki, Honolulu, Havaj

Výlety na Havaj se zpravidla točí kolem moře, tak proč si nedopřát impozantní pohled na zpěněné vlny? Prince Waikiki je jediný hotel ve Waikiki s kompletním panoramatickým výhledem na oceán.

Tento luxusní resort v sobě spojuje ostrovní blaženost s městským komfortem a všechny pokoje jsou vybaveny posuvnými okny od podlahy až ke stropu. Hosté se tak mohou kochat překrásnými východy a západy slunce nad třpytivým Pacifikem a vychutnávat si kouzlo Havaje z pohodlí postele.

Sanctuary Camelback Mountain, Gurney’s Resort & Spa | Scottsdale, Arizona

Sanctuary Camelback Mountain společnosti Gurney’s Resorts je vyhlášené historické letovisko, které se může chlubit pečlivě udržovanými zahradami, velkými bazény a širokými výhledy na okolní štíty hory Camelback Mountain.

Pokud jde o fotogeničnost, nejkrásnější panorama v hotelu Sanctuary Camelback Mountain se vám otevře z apartmá Villa Ventana, které nabízí 270stupňový výhled z nejvyššího bodu na severní straně hory Camelback Mountain.

Z rozlehlé terasy s vířivkou se můžete potěšit dechberoucími scenériemi vrcholků Praying Monk, Pinnacle Peak a Four Peaks i úchvatnými západy slunce nad přilehlým údolím.

FORESTIS, Dolomity, Itálie

Luxusní resort FORESTIS se nachází na vrcholku hory přímo naproti Dolomitům, které jsou zapsány na seznamu světového dědictví UNESCO, a je obklopen jedněmi z nejfotogeničtějších scenérií na světě.

Noblesní útočiště posazené ve výšce 1800 metrů nad mořem se honosí nadpozemskou atmosférou se záviděníhodným výhledem na protáhlé siluety slavných Dolomit. Ocitnete se tak zcela v objetí panenské přírody.

The Grange Estate, Willamette Valley, Oregon

Nový přepychový hotel Grange Estate v oregonském údolí Willamette Valley poskytuje okouzlující útočiště uprostřed nejznámějších vinic v oblasti. Resort se rozkládá na úbočí kopce v Dundee Hills a nabízí devět elegantně zařízených pokojů s jedinečným výhledem na vinice, hory a lesy, včetně majestátního masivu Mount Hood.

Hosté si mohou vychutnat také neopakovatelný kulinářský zážitek (stejně jako krásné scenérie) v restauraci Anthology, kterou zde provozuje šéfkuchař Chase Williams nominovaný na cenu Jamese Bearda.

Hotel Torre di Bellosguardo, Florencie, Itálie

Hotel Torre di Bellosguardo stojící na kopci Bellosguardo nedaleko Florencie je původní vila ze třináctého století s bohatou historií, kde pobývali básníci, proslulí mecenáši z rodu Medicejů i současné celebrity.

Vila disponuje šestnácti pokoji a apartmány, které nabízejí jedinečnou kombinaci historického půvabu a moderního luxusu s originálními uměleckými díly a romantickým výhledem na renesanční panorama Florencie.

Hotel je proslulý strhujícím výhledem na město a kombinuje starosvětskou vznešenost s moderním komfortem. Hosté mohou nerušeně odpočívat u bazénu a kochat se pohledem na bujné zahrady a toskánské slunce, zatímco vstřícný personál se postará o vřelou a intimní atmosféru.

Waldorf Astoria Versailles – Trianonský palác, Versailles, Francie

Ideální volbu představuje také resort Waldorf Astoria Versailles – Trianonský palác, majestátní zámecké sídlo v srdci legendárních Versailleských zahrad.

Tento hotel s půvabným výhledem na palác, restaurací oceněnou michelinskou hvězdou a dalšími lákadly se ukrývá mezi Versailleským palácem a Velkým Trianonem, obklopen staletými stromy a svěžími zelenými zahradami.