Cukrářka a podnikatelka Iveta Fabešová otevřela druhý podnik, tentokrát v Masaryčce. Jak se jí daří v období, kdy místo za dezerty míří její zákazníci do fitness centra, a proč internetové recenze pokřivily celý byznys?

Iveta Fabešová je svým způsobem celebrita. Její dezerty vzbudily svého času rozruch svou výpravou vizuální podobou i cenovkou. „Jen jsem ukázala, kolik má opravdový zákusek stát. Konkurence pak na to přistoupila,“ vysvětluje.

Žena, která byla jednou z prvních osobností, kdo přivedl vysokou francouzskou cukrařinu do Česka, se nebojí zavádět i další zvyky, které mohou část zákazníků odradit. Například zákaz vstupu psů. „Miluju zvířata, ale nemohu si je vzít s sebou kamkoli,“ vysvětluje svoje rozhodnutí.

Proč Iveta Fabešová chtěla odejít do profesního důchodu a poradila by svým dětem podepsat předmanželskou smlouvu? A co musíte s dezertem v její výrobně udělat, abyste dostali okamžitou výpověď? Dozvíte se v nejnovějším díle podcastu Forbes Life!