Podle tradice byste ho na velikonoční tabuli měli mít na Bílou sobotu. Jestli patříte mezi vybavenější domácnosti a máte droždí, které se v době koronaviru stalo pomalu vzácnějším než zlato, můžete si ho sami upéct. Skvělé recepty najdete u Kichenettepana Cuketky. Jestli jste už před časem upgradovali svou kuchyň o kvásek, můžete si střihnout ten od Maškrtnice.

Pak je tu další možnost. Mazanec, a dokonce i velikonočního beránka si můžete vyzvednout nebo nechat poslat od českých podniků a pekáren a tím je podpořit v době koronakrize.

Tady jsou podniky, odkud budeme objednávat my. Tip? Jeden vám stačit nebude.

Café Savoy

https://www.instagram.com/p/B-by7iMCuUa/

No Stress Bakery

https://www.instagram.com/p/B-rWc3aHOkR/

Cukrárna Myšák

https://www.instagram.com/p/B-jNpjPHt8Y/

Alf & Bet

https://www.instagram.com/p/B-udWJXHce1/

Antonínovo pekařství

https://www.instagram.com/p/B-mJEwJH2i5/

William Thomas Bakery

https://www.instagram.com/p/B-hXRnXIno4/

Tolik výběr za nás. Odkud budete objednávat vy?