Podle tradice byste ho na velikonoční tabuli měli mít na Bílou sobotu. Jestli patříte mezi vybavenější domácnosti a máte droždí, které se v době koronaviru stalo pomalu vzácnějším než zlato, můžete si ho sami upéct. Skvělé recepty najdete u Kichenette a pana Cuketky. Jestli jste už před časem upgradovali svou kuchyň o kvásek, můžete si střihnout ten od Maškrtnice.
Pak je tu další možnost. Mazanec, a dokonce i velikonočního beránka si můžete vyzvednout nebo nechat poslat od českých podniků a pekáren a tím je podpořit v době koronakrize.
Tady jsou podniky, odkud budeme objednávat my. Tip? Jeden vám stačit nebude.
Café Savoy
No Stress Bakery
Cukrárna Myšák
Alf & Bet
Antonínovo pekařství
William Thomas Bakery
Tolik výběr za nás. Odkud budete objednávat vy?