Zkoncentrujte chuť a vůni černého bezu do lehounké smetanové panna cotty. Tento nepečený dezert se doslova rozplývá na jazyku, a díky použití vegetariánského agaru místo želatiny je navíc i opravdu snadný na přípravu.
Na 4 porce potřebujete:
K podávání:
Postup
Tip: Pokud chcete dezert jíst hned v den přípravy, bez ve smetaně krátce povařte, poté nechte alespoň pár minut louhovat, sceďte a dále pokračujte jako v receptu.
Nyní si můžete snadno ukládat články pro pozdější čtení, sledovat vybrané autory či témata nebo spravovat odběry newsletterů.
Život je bohatý – a nabídka Forbesu taky. Sledujte naše newslettery, díky nimž vám nic podstatného neunikne. A ještě budete o něco chytřejší.
Je ráno, míříte do práce a nevíte, kam dřív? Forbes Espresso je všechno, co potřebujete vědět, abyste svůj den začali chytře.
Každou středu vás provedeme světem haší, eliptických křivek, metaverz i memy psích plemen. Cryptoshot píše uznávaný expert na kryptoměny a blockchain.
Každý čtvrtek vám mixujeme Forbes Cocktail toho nejzajímavějšího z kultury a gastronomie – aby byl váš víkend bohatý. Cheers!
To nejlepší za uplynulý týden podle šéfredaktora Zdravka Krstanova.
Děkujeme za registraci a nastavení vašeho profilu. Můžete se pustit do čtení – teď, teď, prostě teď!